0%

hmlHappy Joggingbyxor

344 kr

Idealiska för aktiv lek

hmlHappy Joggingbyxor är det perfekta valet för små utforskare som älskar att vara aktiva. Dessa byxor från hummel® är utformade för att hålla jämna steg med barnets alla rörelser och äventyr.

Slitstarkt och snyggt material

Tillverkade av 100% bomull i ett sweatshirtmaterial, erbjuder dessa joggingbyxor en perfekt kombination av hållbarhet och stil. Det mjuka jerseytyget är både skonsamt mot huden och slitstarkt för daglig användning.

Stilfull design

Med ett heltäckande tryck och en tryckt logga, ger dessa byxor en sportig och trendig look. Den livfulla designen och de roliga mönstren gör dem till en favorit i alla situationer.

Anpassad komfort

Den justerbara midjan säkerställer att byxorna sitter bekvämt och kan anpassas efter barnets behov. Detta gör dem till ett utmärkt val för dagar fyllda med aktivitet och lek.

hmlHappy Joggingbyxor?

Dessa byxor kombinerar funktionalitet, stil och komfort på bästa sätt. De är perfekta för aktiva barn som behöver kläder som är lika flexibla och hållbara som de är.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: