0%

hmlGladsome Zip Tröja

400 kr

Perfekt extra lager

hmlGladsome Zip Tröja är det idealiska valet för att lägga till ett extra lager i ditt barns garderob. Denna Tröja från hummel® erbjuder både stil och funktionalitet, och är ett måste för varje barns klädkollektion.

Hållbart och mjukt material

Tillverkad av 100% bomull, är denna tröja inte bara slitstark, utan också otroligt mjuk mot barnets hud. Den högkvalitativa bomullen garanterar att tröjan håller sig skön och hållbar, även efter flera tvättar.

Stilfull design

Den fantasifulla designen med heltäckande tryck och en snyggt tryckt logo ger ett roligt och trendigt inslag till varje outfit. Detta gör hmlGladsome Zip Tröja till ett attraktivt val för både vardag och lek.

Användarvänlig

Med en praktisk dragkedja fram, är denna tröja extremt lätt att ta på och av, vilket gör den till en favorit för både barn och föräldrar. Perfekt för snabba ombyten och aktiva dagar.

hmlGladsome Zip Tröja?

Denna tröja kombinerar komfort, hållbarhet och en lekfull design i en och samma produkt. Den är idealisk för dagar fyllda med lek och äventyr, och är ett säkert kort i varje barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: