0%

hmlEvano Zip Tröja

400 kr

hmlEvano Zip Tröja från hummel®: Stil och Komfort i Ett

Ge ditt barn en trendig och bekväm look med hmlEvano Zip Tröja från hummel®. Denna Tröja kombinerar ett supermjukt teddytyg med en färgblocksdesign i bomullsinterlock, vilket ger en perfekt balans mellan stil och komfort.

Lätt och Mjukt Lager

hmlEvano Zip Tröja är tillverkad med omsorg och detalj. Den är försedd med ett bekvämt meshfoder som gör den till det perfekta lager för att hålla ditt barn varmt utan att överhettas. Den är lätt att bära över en stickad tröja eller som ett separat lager.

Kvalitet och Stil

Stilen är fulländad med en dragkedja fram och ribbstickade kanter som ger en snygg passform och kompletterar den övergripande designen. En broderad Bumblebee®-logga på framsidan ger Tröjaden autentiska hummel®-stilen.</p

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: