0%

hmlEli T-shirt

264 kr

hmlEli T-shirt från hummel®: Mjuk, Stretchig och Stilfull

Introducerar hmlEli T-shirt, en mjuk och stretchig T-shirt från hummel®, idealisk för små äventyrare. Tillverkad i en blandning av bomull och jersey, är denna T-shirt både bekväm och flexibel, perfekt för barns aktiva lek.

100-årsjubileum Design

Denna T-shirt har en unik design för att fira hummel®s 100-årsjubileum. Den har en rund halsringning, korta ärmar och är dekorerad med ett sportigt, heltäckande konsttryck på framsidan, vilket gör den till ett iögonfallande plagg i ditt barns garderob.

Säker och Ansvarsfull Tillverkning

Certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, kan du vara säker på att hmlEli T-shirt är fri från skadliga ämnen och giftiga kemikalier. Med en sammansättning av 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan, är denna T-shirt både miljövänlig och skön att bära.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: