0%

hmlElena Joggingbyxor

344 kr

Perfekt för kyligare dagar

hmlElena Joggingbyxor är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och bekvämt under säsongens kyligare dagar. Dessa byxor från hummel® är gjorda av ett varmt melerat sweatshirttyg, vilket gör dem till en oumbärlig del av barnets vintergarderob.

Ekologiskt och hållbart material

Tillverkade av en blandning av 60% ekologisk bomull, 38% återvunnen polyester och 2% elastan, kombinerar dessa byxor miljövänlighet med komfort. STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifieringen säkerställer att de är fria från skadliga ämnen, vilket gör dem till ett tryggt val för ditt barn.

Anpassningsbar och praktisk design

Med en justerbar dragsnodd i midjan och en praktisk ficka på sidan, erbjuder hmlElena Joggingbyxor både anpassningsbar passform och funktionalitet. Dessa egenskaper gör dem perfekta för aktiva barn som älskar att utforska sin omgivning.

Stil och komfort

Dessa joggingbyxor kombinerar en tidlös stil med praktisk design, vilket gör dem till en mångsidig och bekväm del av ditt barns vardagsgarderob. Den melerade finishen ger en unik och attraktiv look.

hmlElena Joggingbyxor?

Om du letar efter ett par byxor som kombinerar hållbarhet, komfort och stil, är hmlElena Joggingbyxor det perfekta valet. De är särskilt designade för att möta de krav som aktiva barn ställer på sina kläder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: