0%

hmlDream Zip Tröja

344 kr

Attraktiv design

Med sin iögonfallande design och kontrasterande ärmar är hmlDream Zip Tröja från hummel® ett måste i varje barns garderob. De klassiska hummel®-chevronerna tillsammans med den distinkta Bumblebee®-logotypen skapar en unik och stilfull look som ditt barn inte kommer vilja ta av sig.

Flexibel och praktisk

Den här tröjan är utrustad med en dragkedja framtill, vilket gör den mångsidig nog att bäras öppen under varmare månader. Det är en utmärkt allsidig del av varje barns garderob, som passar lika bra på skolgården som under familjeutflykter.

Ultimat komfort

Tillverkad av 100% bomull garanterar hmlDream Zip Tröja komfort och hållbarhet. Detta sweatstoff är utformat för att hålla ditt barn torrt och bekvämt oavsett aktivitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: