0%

hmlDream Tröja

264 kr

Produktöversikt

Upplev komfort och stil med hmlDREAM SWEATSHIRT. Denna topp från hummel® är perfekt för din lilla, med en framträdande Bumblebee®-logo och en attraktiv färgkontrast vid midja, ärmar och krage. Perfekt för denna säsong!

Design och funktioner

Vår hmlDREAM SWEATSHIRT är tillverkad av mjuk jerseytyg och erbjuder en bekväm passform för ditt barn. En praktisk knappöppning vid axeln gör omklädningsdags smidigare. Dessutom är den gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan, vilket garanterar hållbarhet och flexibilitet.

Ekologiskt och hållbart

Genom att välja denna tröja bidrar du till en mer hållbar modeframtid. Med 95% ekologisk bomull, garanterar vi en miljövänlig produkt för din lilla.

Enkla storlekar och underhåll

Med vår detaljerade storleksguide och enkla underhållsinstruktioner är hmlDREAM SWEATSHIRT ett enkelt val för daglig användning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: