0%

hmlDream On Joggingbyxor

280 kr

Bekväm passform

Ge ditt barn den ultimata bekvämligheten med hmlDream On Joggingbyxor. Dessa byxor garanterar en skön passform tack vare en justerbar midja med dekorativt snöre och avsmalnande ben. Perfekt för en aktiv dag eller avkopplande stunder hemma.

Stilfull design

Med sin snygga kontrastdesign och sidopaneler som framhäver de ikoniska hummel®-chevronerna, blir dessa joggingbyxor snabbt en favorit i ditt barns garderob. Den trendiga stilen gör dem till ett utmärkt val för alla tillfällen.

Högkvalitativt material

Tillverkade av 100% bomull, erbjuder hmlDream On Joggingbyxor inte bara stil utan också komfort och hållbarhet. Detta sweatstoff är speciellt utformat för att hålla ditt barn torrt och bekvämt under hela dagen.

hmlDream On Joggingbyxor?

Dessa joggingbyxor kombinerar funktion, komfort och stil på bästa sätt. De är inte bara bekväma och hållbara, men även stilsäkra med sin unika design och de välkända hummel®-chevronerna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: