0%

hmlDitz Tröja

384 kr

hmlDITZ Tröja från hummel®: Bekväm och Säker för Barn

Introducerar hmlDITZ Tröja, en högkvalitativ och barnvänlig tröja från hummel®. Denna Tröja är tillverkad av mjuk och stretchig bomullsblandning, vilket ger optimal komfort och rörelsefrihet för aktiva barn. Dessutom är den certifierad med STANDARD 100 av OEKO-TEX® etiketten, vilket garanterar att den är fri från skadliga, toxiska eller allergiframkallande ämnen.

Designad för Stil och Funktionalitet

Den här praktiska och stiliga tröjan kännetecknas av ett iögonfallande BumbleBee®-logo på bröstet och en lekfullt designad print. Den är utrustad med ribbade avslut och en klassisk rund halsringning, vilket gör den till ett mångsidigt plagg som passar för alla tillfällen.

Högkvalitativa Material

Sammansatt av 95 % bomull och 5 % elastan, erbjuder hmlDITZ Tröja både hållbarhet och flexibilitet. Detta gör den till ett idealiskt val för barn som behöver bekväma och pålitliga kläder för daglig aktivitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: