0%

hmlDiez T-shirt

160 kr

hmlDiez T-shirt S/S från hummel®: Ett Must-Have i Barnens Garderob

Den hmlDiez T-shirt S/S är en tidlös klassiker som utgör en perfekt grund i varje barns garderob. Denna hummel®-t-shirt kombinerar mångsidighet med komfort, vilket gör den till ett utmärkt val för alla tillfällen.

Skön Komfort och Hög Kvalitet

Tillverkad av mjuk och elastisk bomullsjersey, är denna T-shirt både skön och hållbar. Med en sammansättning av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan, erbjuder den en utmärkt passform och rörelsefrihet för aktiva barn.

Glittrande Design med Hummel®-Stil

Med sitt stora och glittrande Bumblebee®-logotyptryck på framsidan, ger hmlDiez T-shirt S/S en lekfull och attraktiv look. Den är också OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket försäkrar att den inte innehåller några skadliga ämnen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: