0%

hmlDida Tröja

440 kr

Unik Stil och Hög Kvalitet med hmlDida Tröja

hmlDida Tröja är den ultimata tröjan för barn som älskar unik stil och hög kvalitet. Den är designad med volangdetaljer och en broderad logotyp med snygga metalldetaljer på bröstet, vilket ger tröjan en slående look som barn kommer att älska.

Andningsbart Sweatshirttyg

Denna topp är tillverkad av andningsbart sweatshirttyg, vilket gör den perfekt för både vardag och lek. Den ekologiska bomullen och återvunna tyget ger en hållbar och miljövänlig lösning.

Certifierad För Säkerhet och Miljövänlighet

Vi är stolta över att inkludera märkningen STANDARD 100 by OEKO TEX® på hmlDida Tröja. Detta certifikat garanterar att inga skadliga ämnen användes vid tillverkningen, vilket gör tröjan till ett säkert och miljövänligt val för barn.

Stilfull Axel med Volangeffekt

En av de unika detaljerna på hmlDida Tröja är axeln med volangeffekt, vilket ger en extra touch av stil och charm till tröjan. Det är en perfekt kombination av komfort och mode.

Med en normal passform och tillverkad av 80 % ekologisk bomull och 20 % återvunnen polyester, är hmlDida Tröja det perfekta valet för barn som vill uttrycka sin personliga stil med kvalitetsplagg. Ge ditt barn en tröja som sticker ut och låter dem känna sig bekväma och självsäkra varje dag.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: