0%

hmlDare T-shirt

224 kr

Komfort och Flexibilitet i hmlDare T-shirt

Låt ditt barn njuta av överlägsen komfort och flexibilitet med hmlDare T-shirt. Denna hummel t-shirt är tillverkad av ekologisk bomullsjersey enligt STANDARD 100 by OEKO TEX®, vilket garanterar kvalitet och säkerhet.

Klassisk och Mångsidig Design

Med en klassisk rund hals och korta ärmar är denna t-shirt enkel att ta på och passar perfekt i vardagsgarderoben. Den är mångsidig och kan användas för olika tillfällen.

Stilfullt Emblem

T-shirten har ett stilfullt emblem som ger den en extra touch av elegans. Ditt barn kommer att se både snyggt och bekvämt ut.

Tillverkad med Omsorg om Miljön

Vi bryr oss om miljön och din barns hälsa. Denna t-shirt är tillverkad av 100 % ekologisk bomull, vilket är skonsamt mot både naturen och din lilla.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: