0%

hmlDare Fleeceväst

560 kr

Extra Värme och Komfort med hmlDare Fleeceväst

Ge ditt barn extra lager av värme och komfort med hmlDare Fleeceväst. Denna hummel-väst är konstruerad med omsorg om din lillas välbefinnande och är perfekt för kyliga dagar.

Värmande Fleece och Vävt Tygfoder

Huvuddelen av västen är tillverkad av mjukt fleecetyg, och den har ett vävt tygfoder samt ett inlägg i fleecetyget. Detta garanterar överlägsen värme och komfort, så att ditt barn kan hålla sig varmt och bekvämt hela dagen.

Resår i Ärmhål och Nederkant

För att försegla värmen och förhindra att kylan tränger in har hmlDare Fleeceväst resår i ärmhålen och nederkanten. Ditt barn kommer att vara varmt klätt och redo för äventyr.

Praktisk Bröstficka och Hel Dragkedja

Västen har en bröstficka med dragkedja och en hel dragkedja med blixtlåshus för minskad irritation. Detta gör det enkelt att ta på och av västen och ger extra praktisk användning.

Stilfullt Emblem och Normal Passform

Med ett stilfullt emblem och en normal passform är hmlDare Fleeceväst både funktionell och snygg. Din lilla kommer att älska att bära denna väst.

Tillverkad med Omsorg och Kvalitet

Denna väst är tillverkad av högkvalitativa material, med huvuddelen i 100 % polyester och inlägg och foder i 89 % polyester och 11 % elastan. Den är både slitstark och bekväm.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: