0%

hmlDafne Byxor

440 kr

Bekväma och Stiliga hmlDafne Byxor för Barn

hmlDafne Byxor är den perfekta kombinationen av komfort och stil för barn. Tillverkade i ett andningsbart sweatshirttyg är dessa byxor bekväma nog för daglig användning samtidigt som de ger en snygg och utmärkande look.

Elastisk Midja för Flexibel Passform

Byxorna har en elastisk midja som garanterar en flexibel passform och gör dem enkla att ta på och av. Dina barn kommer att älska den bekväma känslan och friheten att röra sig fritt.

Praktiska Sidfickor

För extra praktiskhet är hmlDafne Byxor utrustade med sidfickor. Dina barn kan enkelt förvara små föremål eller bara värma sina händer när det behövs.

Unik Broderad Logotyp med Metalldetaljer

Det som verkligen sätter hmlDafne Byxor isär är den broderade logotypen med snygga metalldetaljer. Det ger byxorna en utmärkande och stilfull touch som barnen kommer att älska.

Certifierad För Säkerhet och Miljövänlighet

Du kan vara trygg med ditt köp av hmlDafne Byxor eftersom de är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det innebär att inga skadliga ämnen användes i produktionen, vilket gör dem till ett säkert och miljövänligt val.

Med 80 % ekologisk bomull och 20 % återvunnen polyester är hmlDafne Byxor en hållbar och stilfullt val för barnens garderob. Låt dina barn uppleva komfort och stil med hmlDafne Byxor!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: