0%

hmlCordy Tröja

384 kr

Mjukhet och Flexibilitet i hmlCordy Tröja

Ge din lilla den ultimata komforten med hmlCordy Tröja, en del av ett matchande set. Denna tröja är tillverkad i mjukt och flexibelt velourtyg som låter ditt barn röra sig bekvämt och med lätthet.

En Broderad Logotyp För Stil

Denna hummeltröja har den broderade logotypen på framsidan, vilket ger den en touch av stil och elegans. Det är den perfekta kombinationen av komfort och trendig design.

Muddar för Värme

För att hålla värmen inne har hmlCordy Tröja midja och ärmslut med muddar. Detta gör att din lilla kan njuta av utomhusaktiviteter även när temperaturen sjunker.

Tillverkad med Omtanke

Vi bryr oss om kvalitet och komfort. Denna tröja är tillverkad av 68 % bomull, 29 % polyester och 3 % elastan för att säkerställa en skön känsla och hållbarhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: