0%

hmlClaes Tröja

396 kr

hmlClaes Tröja – En Modern Twist på Klassisk Design

Med den slående vita bandlogodesignen över bröstet ger den färgblockerade hmlClaes Tröja en modern uppdatering av den klassiska hummel®-tröjdesignen. Det raglanärmskurna ger ett större rörelseområde för ditt lilla barn att fullt ut uttrycka sig, och den elastiska midjan och muddarna säkerställer att passformen är tight och bekväm. Den mjuka ekologiska bomullen ger ett utmärkt andningsbart tyg så att ditt lilla barn kan känna sig fräscht men ändå mysigt hela dagen.

Sweatshirttyg

hmlClaes Tröja är tillverkad av sweatshirttyg som ger en bekväm och värmande känsla. Det är perfekt för att hålla ditt barn mysigt och varmt under svalare väder.

Broderad Logotyp

Den broderade logotypen ger en extra touch av stil till tröjan och visar upp den klassiska hummel®-varumärket.

Ekologisk Bomull

Tröjan är tillverkad av 100 % ekologisk bomull, vilket inte bara är bra för ditt barns komfort utan också för miljön.

Normal Passform

Med en normal passform är hmlClaes Tröja bekväm att bära och ger tillräckligt med utrymme för ditt barn att röra sig fritt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: