0%

hmlBf Träningsoverall

520 kr

Värmande Träningsoverall för Vintern

hmlBf Träningsoverall är den perfekta lösningen för att hålla ditt barn varmt och bekvämt under vintern. Detta set med huvtröja och byxor från hummel® är tillverkat i ett otroligt mjukt sweatshirtmaterial, som erbjuder massor av värme och komfort.

Komfort och Stil

Med en huvtröja som har ribbstickade fållar och ärmslut och byxor med en justerbar dragsnodd i midjan, garanterar denna träningsoverall både en skräddarsydd passform och en stilfull look. Dessutom ger de snygga trycken på både huvtröjan och byxorna en attraktiv touch.

Säker och Miljövänlig

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifieringen kan du vara säker på att denna träningsoverall är fri från skadliga kemikalier och allergiframkallande ämnen. Det är ett tryggt val för ditt barn och miljön.

Funktionella Detaljer

Förutom den mjuka känslan och säkra material, erbjuder träningsoverallen praktiska detaljer som sidofickor och justerbar dragsnodd, vilket gör den perfekt för en aktiv livsstil.

hmlBf Träningsoverall?

Om du söker en mångsidig, bekväm och säker träningsoverall för ditt barn, är hmlBf Träningsoverall det perfekta valet. Den kombinerar värme, stil och hållbarhet för att möta de utmaningar som kalla vinterdagar kan erbjuda.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: