0%

hmlBf T-shirt

120 kr

Skön och Stretchig

hmlBf T-shirt är skapad i ett stretchigt jerseytyg som är både mjukt och skonsamt mot barnets hud. Denna T-shirt från hummel® är perfekt för lek och vardagsaktiviteter, erbjudande komfort och rörelsefrihet.

Säker och Certifierad Kvalitet

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-märkningen kan du vara säker på att denna T-shirt är helt fri från skadliga ämnen. Det ger extra trygghet för föräldrar som värderar säkerhet och kvalitet i barnkläder.

Klassisk Design

Den klassiska designen med crew neck och korta ärmar kombineras med en snygg tryck på framsidan, vilket gör denna T-shirt till en stilsäker och mångsidig del av ditt barns garderob.

100% Bomullskomfort

Tillverkad av 100% bomull, garanterar denna T-shirt inte bara mjukhet och komfort, utan är också ett hållbart val som står emot slitage från daglig användning.

hmlBf T-shirt?

Om du söker en T-shirt som kombinerar stil, komfort och säkerhet, är hmlBf T-shirt det perfekta valet. Den är idealisk för alla tillfällen och kommer att vara en favorit i ditt barns klädkollektion.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: