0%

hmlBf Joggingbyxor

280 kr

Idealiska för Vinterlek

hmlBf Joggingbyxor är det perfekta valet för ditt barns vintergarderob, lämpade för både inomhus- och utomhuslek. Dessa byxor från hummel® är tillverkade i ett supermjukt sweatshirtmaterial, vilket ger optimal komfort och värme under kalla dagar.

Skonsamt och Justerbart

Med ett midjeband försedd med en justerbar dragsko, erbjuder dessa byxor en skräddarsydd och bekväm passform, perfekt för växande barn. Detta gör dem till ett praktiskt och bekvämt val för aktiva barn.

Säker och Hållbar

Dessa joggingbyxor är inte bara bekväma utan också säkra och hållbara. Märkningen STANDARD 100 by OEKO-TEX® garanterar att tyget är fritt från skadliga ämnen, vilket är viktigt för barns hälsa och välbefinnande.

Praktiska Detaljer

Med sidofickor och en tryckt logga på benet, kombinerar dessa byxor funktionalitet med stil. De är perfekta för daglig användning, oavsett om det är för lek eller avkoppling.

hmlBf Joggingbyxor?

Om du letar efter ett par mångsidiga och bekväma joggingbyxor som kombinerar stil, komfort och säkerhet, är hmlBf Joggingbyxor det perfekta valet. De är idealiska för kalla dagar och kommer att vara en favorit i ditt barns klädkollektion.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: