0%

hmlBf Hoodie

320 kr

Extra Värme för Vintern

Söker du en varm och bekväm tröja för ditt barn i vinter? Då är hmlBf Hoodie från hummel® det perfekta valet. Denna huvtröja är särskilt designad för att erbjuda både komfort och värme under kyligare dagar.

Mjukt och Hållbart Material

Tröjan är tillverkad av ett mjukt sweatshirtmaterial bestående av 60% ekologisk bomull, 38% återvunnen polyester och 2% elastan. Denna kombination av material ger både hållbarhet och skonsamhet mot barnets hud.

Praktisk Design

Med ribbstickade ärmslut och fåll samt en stor känguruficka framtill, är denna huvtröja inte bara praktisk utan också perfekt för att hålla små händer varma. Dessutom tillför fickan en extra detalj till tröjans design.

Stilfull och Säker

hmlBf Hoodie pryds av en Bumblebee®-logga på bröstet, vilket ger en sportig och stilfull look. Tröjan är dessutom certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket garanterar att den är fri från skadliga ämnen.

hmlBf Hoodie?

Om du letar efter en huvtröja som kombinerar stil, komfort och kvalitet, är hmlBf Hoodie det perfekta valet. Den är idealisk för kalla dagar och tillför både funktionalitet och mode till ditt barns vintergarderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: