0%

hmlAvery Tröja

280 kr

hmlAvery Tröja från hummel®: Värme och Stil för Aktiva Barn

hmlAvery Tröja är det perfekta plagget för att hålla ditt barn varmt och bekvämt när blåsten tilltar. Tillverkad av ekologiskt elastiskt bomullsjersey, kombinerar denna hummel®-sweatshirt hållbarhet med hög funktionalitet.

Öko-Tex Certifierad och Barnvänlig

Certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, är denna tröja garanterat fri från skadliga ämnen. Den mjuka och elastiska bomullsblandningen erbjuder en bekväm passform, perfekt för barns lek och rörelse.

Designad för Bekvämlighet och Funktionalitet

Med en praktisk munkficka prydd med ett geometriskt tryck och en Bumblebee®-logotyp på framsidan, är hmlAvery Tröja både funktionell och stilfull. Ribbstickade kanter och tryckknappar på axeln underlättar påklädningen och ger en säker passform. Sparrarna på ärmarna tillför den klassiska hummel®-stilen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: