0%

hmlAtlas Fleece Joggingbyxor

280 kr

Håll ditt barn bekvämt och torrt med hmlAtlas Fleece Joggingbyxor

Perfekt mellanlager för små äventyrare

Med hmlAtlas Fleece Joggingbyxor kan du säkerställa att ditt barn alltid är bekvämt och torrt, oavsett vädret. Dessa byxor är tillverkade av mjukt teddytyg med vårt BIONIC FINISH®-behandlade material, som är fluorfritt och helt fritt från skadliga kemikalier.

hummelTEX – För en vattenavvisande yta

Vårt unika hummelTEX-tillägg ger dessa byxor en vattenavvisande yta, vilket håller ditt barn torrt även i regniga förhållanden. De är perfekta för utomhusaktiviteter och äventyr.

En perfekt passform med justerbar midja

Vi har utformat dessa byxor med en justerbar midja för att säkerställa en perfekt passform för din lilla. De är bekväma att bära och rör sig lätt med ditt barn under lek och aktivitet.

Stil och funktionalitet i ett

Dessa byxor har en matchande Tröja med dragkedja tillgänglig, så att du kan skapa en komplett och snygg look för ditt barn. Vårt logoemblem på teddytyget ger en extra touch av stil.

Specifikationer:

– Material: 100 % polyester
– Vattenavvisande och fluorfri med BIONIC FINISH®-behandling
– Normal passform för komfort

hmlAtlas Fleece Joggingbyxor

Håll ditt barn bekvämt och torrt med våra hmlAtlas Fleece Joggingbyxor. Dessa byxor är tillverkade av mjukt teddytyg och har en vattenavvisande yta tack vare hummelTEX med BIONIC FINISH®. De är både bekväma och praktiska med en justerbar midja och passar perfekt för alla små äventyrare. Komplettera stilen med den matchande Tröjan för en komplett look

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: