0%

hmlArine Joggingset

396 kr

Utmärkt Komfort och Stil med hmlArine Joggingset

hmlArine Joggingset erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och stil för ditt barn. Det här setet är tillverkat av mjukt jerseytyg och ekologisk bomull, vilket gör det till ett bekvämt val för både vardag och fritidsaktiviteter.

Miljövänlig Tillverkning

Vi är stolta över att inkludera märkningen STANDARD 100 by OEKO-TEX® på hmlArine Joggingset. Detta garanterar att inga skadliga ämnen användes i tillverkningen av detta plagg, vilket gör det till ett säkert och miljövänligt val för ditt barn.

Praktiska Detaljer

Detta joggingset har avsmalnade ärmar och ben som hjälper till att bibehålla värmen på kyliga dagar. Underdelen har en praktisk dragsko i midjan, så att barnen kan anpassa passformen efter sina behov.

Stolt Logotyptryck

hmlArine Joggingset är dekorerat med tryckta logotyper från hummel och BumbleBee® som sitter stolt på bröstet. Detta ger en extra touch av stil till detta redan stilfulla set.

Med en normal passform och tillverkat av 96 % ekologisk bomull och 4 % elastan, är hmlArine Joggingset det perfekta valet för barn som vill ha både komfort och stil i sin garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: