0%

hmlAlicia Zip Tröja

464 kr

hmlAlicia Zip Tröja från hummel®: Miljövänlig och Stilren

hmlAlicia Zip Tröja representerar en perfekt blandning av stil och miljömedvetenhet. Tillverkad av en kombination av bomull och polyester med interlock, inkluderar denna hummel®-tröja både återvunnet och ekologiskt material, vilket garanterar att den är ett miljövänligt val.

Elegant Design och Funktion

Denna tröja kännetecknas av ett lövmönster med enfärgade kanter, som ger en distinkt och attraktiv look. Den höga kragen erbjuder extra värme i kalla förhållanden, medan dragkedjan gör tröjan enkel att ta på och av – perfekt efter träning eller match.

Kvalitet och Komfort

hmlAlicia Zip Tröja är prydd med en broderad Bumblebee®-logotyp med metalldetaljer, vilket ger en extra touch av kvalitet och stil. Med en sammansättning av 50 % ekologisk bomull och 50 % återvunnen polyester, erbjuder tröjan en balans mellan hållbarhet och komfort.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: