0%

hmlAlicia Joggingbyxor

384 kr

hmlAlicia Joggingbyxor från hummel®: Bekväma och Miljömedvetna

Introducerar hmlAlicia Joggingbyxor från hummel®, ett par joggingJoggingbyxor som kombinerar stil och hållbarhet. Tillverkade av en mjuk blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester, erbjuder dessa Joggingbyxor ett bekvämt plagg med minskat miljöavtryck.

Unik Design och Funktionell Stil

Dessa Joggingbyxor har ett iögonfallande heltäckande mönster och är dekorerade med metallicfärgade pilband längs sidorna, vilket ger en unik och modern look. Resårlinningen med justerbar dragsko säkerställer en skön och anpassningsbar passform för alla aktiviteter.

Hållbar Kvalitet och Komfort

Med en balanserad blandning av 50 % ekologisk bomull och 50 % återvunnen polyester är hmlAlicia Joggingbyxor både skonsamma för miljön och bekväma för ditt barn. Det interlockvävda tyget är mjukt och hållbart, perfekt för barn i rörelse.

hmlAlicia Joggingbyxor från hummel® är en idealisk kombination av funktion, mode och miljöansvar. De är ett utmärkt val för föräldrar som söker kvalitativa och hållbara klädval till sina barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: