0%

hmlAlice T-shirt

264 kr

hmlAlice T-shirt från hummel®: Ekologisk Komfort och Stil

hmlAlice T-shirt, tillverkad i mjuk ekologisk bomull med lätt stretch, kombinerar komfort och stil på ett enastående sätt. Denna hummel® T-shirt är perfekt för barn som är aktiva och uppskattar kvalitet i sina kläder.

Säker och Miljövänlig Design

Certifierad enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, garanterar denna T-shirt att den är fri från skadliga eller allergiframkallande ämnen. Den är säker för ditt barns hud och miljövänlig, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för den medvetna föräldern.

Levande Mönster och Detaljerad Finish

hmlAlice T-shirt sticker ut med sitt heltäckande mönster och kontrasterande enfärgad krage. Den rundade halsringningen och korta ärmen bidrar till en avslappnad och bekväm passform. Den broderade Bumblebee®-logotypen med metalldetaljer tillför en extra touch av elegans och kvalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: