0%

hmlAlice Leggings

264 kr

hmlAlice Leggings från hummel®: Sköna och Stretchiga för Aktiva Barn

Upplev komfort och flexibilitet med hmlAlice Leggings från hummel®, perfekta för aktiva barn. Dessa leggings är gjorda av högkvalitativ bomullsjersey med ett inslag av stretch, vilket gör dem till ett praktiskt val för all slags aktivitet.

Design för Rörlighet och Komfort

Dessa hummel®-leggings är inte bara bekväma, utan också stilfulla med sitt heltäckande mönster. Den mjuka resårlinningen säkerställer att leggingsen sitter bekvämt, samtidigt som de ger en säker passform under lek och rörelse.

Miljövänlig och Hållbar

Med en sammansättning av 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan, erbjuder hmlAlice Leggings en hållbar och miljövänlig lösning. Den broderade logotypen lägger till en diskret, men distinkt hummel®-touch.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: