0%

hmlAlexis T-shirt

200 kr

hmlAlexis T-shirt från hummel®: Stilren Design och Ekologisk Komfort

Upptäck hmlAlexis T-shirt från hummel®, en T-shirt som kombinerar modern design med hållbarhet. Framsidan pryds av ett iögonfallande grafiskt tryck med Bumblebee®-logotypen, omgiven av ett lövmönster i två nyanser, vilket ger en distinkt och stilfull look.

Ekologisk Bomull för Hållbarhet

Tillverkad av 100 % ekologisk bomull, är hmlAlexis T-shirt inte bara mjuk och skön att bära, utan också ett miljövänligt val. Den mjuka jerseykvaliteten ger en behaglig känsla mot huden, perfekt för barnets aktiva livsstil.

Certifierad Kvalitet och Säkerhet

Certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, kan du vara säker på att denna T-shirt är fri från skadliga ämnen, vilket gör den säker och trygg för ditt barn att bära. Den rundade halsringningen och korta ärmar bidrar till en avslappnad och bekväm passform.

hmlAlexis T-shirt från hummel® är en idealisk kombination av stil, komfort och hållbarhet. Den är perfekt för daglig användning och lägger till en unik touch i ditt barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: