0%

hmlAlbi Tröja

320 kr

Få en Djärv och Bekväm Look med hmlAlbi Tröja i Ekologiskt Sweatshirttyg

Utforska vårt senaste tillskott, hmlAlbi Tröja, tillverkad med omsorg i ett ekologiskt sweatshirttyg av STANDARD 100 by OEKO TEX®. Denna tröja är den ultimata kombinationen av stil och komfort, perfekt för fritid och busig lek.

Stil och Mjukhet i Perfekt Harmoni

Med ett heltäckande tryck som ger ett djärvt uttryck och reflekterar din barns lekfulla sida är hmlAlbi Tröja ett utmärkt val. Dess rundade hals och normala passform gör den bekväm att bära hela dagen.

Kombinera med Matchande Byxor för en Fulländad Look

Vill du ha en komplett look? Denna hummeltröja kan enkelt kombineras med de matchande byxorna för en sammanhängande och komplett stil. Det tryckta logotypen på sidan av bröstet ger den extra karaktär.

Miljövänlig och Hållbar

Egenskapen hos hmlAlbi Tröja är imponerande, med 100 % ekologisk bomull som ger en miljövänlig och hållbar produkt. Du kan vara säker på att den är fri från skadliga ämnen och kemikalier tack vare STANDARD 100 by OEKO TEX®-certifieringen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: