0%

hmlAlbi Joggingbyxor

280 kr

Maximal Komfort i hmlALBI Joggingbyxor i Ekologiskt Sweatshirttyg

Ge ditt barn den ultimata komforten med hmlALBI Joggingbyxor, tillverkade med omsorg i ekologiskt sweatshirttyg enligt STANDARD 100 by OEKO TEX®. Dessa joggingbyxor är det perfekta tillskottet till deras garderob.

Ett Djärvt Och Trendigt Utseende

Dessa hummel joggingbyxor kommer inte bara att hålla ditt barn bekvämt, de kommer också att ge dem en trendig och rolig look. Det heltäckande trycket ger uttryck åt deras lekfulla sida.

Perfekt Passform med Justerbart Midjeband

För att säkerställa en perfekt passform har hmlALBI Joggingbyxor ett justerbart midjeband med dekorativt snöre. Detta gör att byxorna kan anpassas efter ditt barns storlek och komfort.

Miljövänliga Och Säkra Material

Vi bryr oss om miljön och din barns hälsa. Därför är dessa byxor tillverkade av 100 % ekologisk bomull och är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO TEX®, vilket garanterar att de inte innehåller skadliga ämnen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: