Fotboll Storm 2.0 FB

481 kr

Storm 2.0 FB – En ny nivå av mjukhet och hållbarhet

Storm 2.0 FB från hummel® sätter en ny standard för fotbollar med sin extra tjocka, högdensitetsskum som erbjuder exceptionell mjukhet samtidigt som den ökar hållbarheten. Denna fotboll är designad för att klara av de mest krävande spelförhållandena och gå längre än någonsin tidigare.

Perfekt vikt och form med avancerad teknologi

Med en vriden blåsa uppnår Storm 2.0 FB den perfekta vikten, medan värmeförseglade sömmar säkerställer enastående form och lufttäthet med minimal vattenabsorption. Detta gör bollen idealisk för spel i alla väder.

Ökad grepp och kontroll

Den texturerade 100% PU-ytan på Storm 2.0 FB ökar greppet, vilket möjliggör den perfekta skottet och kontrollen på gräs, konstgräs och inomhusplaner. Denna fotboll är speciellt utvecklad för träning, men dess kvalitet och prestanda gör den lämplig för alla typer av spel.

Material för maximal prestanda

Med en sammansättning av 52% polyamid, 42% polyester och 6% elastan erbjuder Storm 2.0 FB en hållbarhet och funktionalitet som är oöverträffad. Denna unika blandning säkerställer att bollen inte bara håller längre utan också behåller sin idealiska form och mjukhet över tid.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: