Fotboll Premier FB

500 kr

Upptäck Premier FB – Optimal prestanda för varje match

Träna eller tävla med förtroende – Premier FB är din ultimata följeslagare på fotbollsplanen. Designad för både match och träning, på gräs och konstgräs, garanterar denna fotboll från hummel® högsta prestanda. Med en handgjord finish och butylblåsan som behåller form och luft optimalt, är Premier FB mer än bara en fotboll; det är ett löfte om kvalitet och hållbarhet.

Exceptionell kvalitet och hållbarhet

Vår Premier FB skiljer sig från mängden med sin skinande PU-yta och handgjorda finish som inte bara ger bollen en aerodynamisk fördel, men också en otrolig hållbarhet. Tack vare vår tvååriga garanti på sömmar och form, kan du lita på att din Premier FB står emot kraven från intensiva matcher och träningar.

Material som gör skillnad

Med en sammansättning av 52% polyamid, 42% polyester och 6% elastan erbjuder Premier FB en överlägsen känsla och hållbarhet. Den unika blandningen säkerställer att bollen bibehåller sin form och funktion, spel efter spel.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: