Fotboll Energizer Ultra Light FB

280 kr

Energizer Ultra Light FB – Perfektionera din teknik

Energizer Ultra Light FB är designad av hummel® för att du ska kunna finslipa din teknik utan kompromisser. Denna fotboll kombinerar en glänsande 100% PU-yta med EVA-skum för extra mjukhet vid beröring och spark, samtidigt som den bibehåller en strömlinjeformad och aerodynamisk finish.

Utmärkt form och hållbarhet

Den vridna blåsan säkerställer att Energizer Ultra Light FB behåller sin utmärkta form, vilket gör att du kan fortsätta ditt spel oavsett väder. Denna fotboll är anpassad för alla förhållanden, vilket ger dig friheten att träna och spela när och var som helst.

Officiell storlek med ultralätt vikt

Med sin officiella storlek och ultralätta vikt är Energizer Ultra Light FB det idealiska valet för praktiken. Den maskinsydda finishen med glänsande PU och EVA-skum ger inte bara en mjuk beröring utan också en hållbar konstruktion som klarar av krävande användning.

Anpassad för alla spelförhållanden

Den är lämplig för spel under alla förhållanden, från soliga dagar till regniga matcher. Den unika sammansättningen av 52% polyamid, 42% polyester och 6% elastan garanterar att Energizer Ultra Light FB lever upp till dina högsta förväntningar på prestanda och hållbarhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: