Fotboll Elite FB

580 kr

Elite FB – Hantverksmässig precision för topprestanda

Den handgjorda Elite FB från hummel® erbjuder enastående aerodynamiska egenskaper tack vare djupare och stramare stygn, vilket förbättrar din prestanda både under träning och match. Denna fotboll är konstruerad för att alltid hålla högsta möjliga kvalitet och prestanda.

Optimal form och luftbehållning

Med en butylblåsa behåller Elite FB sin optimala form och lufttäthet, vilket ger en konsekvent spelupplevelse varje gång. Vår tvååriga garanti för sömmar och form ger dig förtroendet att spela hårt, veta att din fotboll är byggd för att hålla.

Designad för alla speltyper

Oavsett om du spelar på gräs eller konstgräs, är Elite FB designad för att leverera hög prestanda i alla situationer. De handsydda, glänsande PU-panelerna med butylkarkass säkerställer hållbarhet och konsekvent prestanda, vilket gör denna boll idealisk för både match och träning.

Material som matchar din ambition

Med en sammansättning av 52% polyamid, 42% polyester och 6% elastan, är Elite FB utformad för att möta de högsta kraven på hållbarhet och funktionalitet. Denna fotboll garanterar en spelkvalitet som matchar din ambition på planen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: