Bollnät Core

580 kr

Bollnät Core – Den idealiska väskan för träning

Bollnät Core från hummel® är den perfekta lösningen för att hålla ordning på ditt lagets fotbollar. Denna väska kan rymma upp till16 fotbollar, vilket gör den idealisk för träning och matchdagar. Med en snörstängning kan du snabbt och enkelt öppna och stänga väskan, medan två handtag tillåter bekväm bärning i handen eller på ryggen, även när den är full.

Utformad för hållbarhet och komfort

Väskan är tillverkad av ett vävt huvudmaterial och mesh för hållbarhet och styrka, säkerställande att den klarar av kraven från daglig användning. En rörformig detalj längs med de nedre sömmarna erbjuder extra förstärkning och formbeständighet, vilket bidrar till väskans långvariga kvalitet.

Storlek och kapacitet

Den stora versionen av Bollnät Core har en höjd på 105cm och en diameter på 53cm, med en volym på 230 liter, vilket ger plats för upp till 16 fotbollar. Detta erbjuder lag och tränare flexibilitet beroende på deras behov.

Hållbarhet och design

Denna träningsväskas hållbarhet förstärks ytterligare genom dess 100% återvunna polyesterkonstruktion, vilket gör den till ett miljövänligt val. Den tryckta logotypen och chevronerna lägger till en snygg visuell detalj, samtidigt som de upprätthåller hummels® ikoniska design.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: