0%

hmlFrankie Joggingbyxor

360 kr

Upptäck hmlFrankie Joggingbyxor

hmlFrankie Joggingbyxor är det perfekta valet för aktiva barn som behöver både komfort och rörelsefrihet. Dessa joggingbyxor är tillverkade av ett högkvalitativt sweatshirttyg som erbjuder utmärkt andningsförmåga och har en borstad avigsida för extra mjukhet och komfort. Byxorna är idealiska för allt från lek till avslappning.

Säker och Ansvarsfull Design

Dessa hummel-joggingbyxor är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket garanterar att de är fria från skadliga, giftiga eller allergiframkallande ämnen. Det är ett tryggt och hälsosamt val för ditt barns hud och hälsa.

Funktionella Egenskaper

– Material: 80% ekologisk bomull, 20% återvunnen polyester
– Egenskaper: Sweatshirttyg med borstad avigsida för komfort
– Design: Påsydda fickor på benen och midja med dragsko för justerbar passform
– Extra detaljer: Logotyp, knytband, elastiska ärmkanter

Perfekt för Varje Dag

Dessa joggingbyxor är inte bara bekväma och säkra, utan också praktiska med sina påsydda fickor och justerbar midja. De är perfekta för dagligt bruk, vare sig det gäller att springa, leka eller bara ta det lugnt hemma.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: