Magmaster – 22PCS Magnetiska Byggplattor

167 kr

I lager

Färgglada Magnetiska Byggplattor för Barn: Stimulera Kreativitet och Lärande

Material: Premium Magnetiska Block
Mått: 20 x 4 x 14 cm
Åldersrekommendation: Lämplig för Barn Från 3 År och Uppåt

Produktöversikt:

Släpp loss ditt barns fantasi med våra livfulla och engagerande magnetiska byggplattor! Denna pedagogiska leksak är utformad för att stimulera unga sinnen och uppmuntra kreativitet genom lek. Vårt set med magnetiska block är perfekt för barn från tre år och uppåt, och erbjuder oändliga möjligheter för kreativ konstruktion.

Huvudegenskaper:

Livfulla Magnetiska Plattor: Innehåller 22 magnetiska plattor i en mängd iögonfallande färger. Dessa plattor ansluter lätt, vilket möjliggör snabb och säker konstruktion.
Pedagogiska Fördelar: Medan de leker lär sig barn viktiga koncept som symmetri, geometri, färgkännedom och formidentifiering. Detta praktiska lärande håller barnen engagerade och ivriga att utforska.
Utvecklar Finmotorik: Att sätta ihop dessa plattor hjälper till att förbättra finmotorik och öga-handkoordination, viktigt för tidig barndomsutveckling.
Inspirerar till Kreativitet: Setet kommer med en instruktionsmanual, men det finns inga gränser för vad som kan byggas. Barnen är fria att använda sin fantasi för att skapa unika strukturer, vilket främjar kreativitet och tänkande utanför boxen.
Säkert och Hållbart: Tillverkat av högkvalitativa material är våra magnetiska block hållbara, säkra och utformade för att tåla lekfull utforskning.
Perfekt Present: Idealisk för födelsedagar, helgdagar eller som ett belönande pedagogiskt verktyg, kommer detta set med magnetiska plattor säkert att glädja och utbilda varje barn.
Varför Välja Våra Magnetiska Byggplattor?

Våra magnetiska plattor erbjuder ett roligt, interaktivt sätt för barn att lära och leka. Genom att integrera pedagogiska koncept i lekstunden erbjuder vi en grund för utvecklingsmässig tillväxt och kreativitet. Dessa plattor är inte bara en källa till oändlig rolig lek utan också ett verktyg för lärande och utveckling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009566