Picknickbord Sand och Vatten 89x79x49 cm

Det ursprungliga priset var: 1 299 kr.Det nuvarande priset är: 1 039 kr.

Slut i lager

Sand- och vattenbordssetet är multifunktionellt. Det fungerar både som picknickbord och som ett underbart lekbord för sand och vatten! Bordsskivan är avtagbar så att barnen kan komma åt sina förvarade utomhusleksaker. Bordsskivan sätts snabbt tillbaka på plats och bordet kan då användas till hantverk, pyssel och målning. Sittgruppen erbjuder sittplats i barnvänlig storlek för trädgården. Här kan de små sitta ner självständigt och leka och ha sin egen picknick. Den vackra barnsittgruppen monteras snabbt och enkelt så att det roliga äntligen kan börja ute i trädgården. Njut av tiden utomhus med dina barn!

Storlek: 89 x 79 x 49 cm
Material: Trä, Plast
Ålder: 3+ år

Varning! Ej lämplig för barn under 3 år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006429