RC Truck Radiostyrd UPS Truck 29 cm

399 kr

I lager

Jungheinrich leksaksgaffeltruck från UPS kommer inte bara att ge barn oändligt roligt, utan också vara en fantastisk låtsasleksak som är lämplig för att utveckla hand- och ögonkoordination! Dessutom låter denna RC-leksaksbil dina barn ha timmar av fantasifull lek. Den är gjord av robust vit och grå plast och har alla element och egenskaper hos en äkta leveransgaffeltruck, inklusive en palllåda.

Med 2.4GHz kontrollen kan du flytta gaffeln.

Denna RC-leksaksbil drivs med fyra 1,5V typ AAA-batterier, medan fjärrkontrollen kan köras på två 1,5V typ AA-batterier (ingår ej i leveransen).

Ej lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006402