Träbricka med Matset 16 delar

83 kr

I lager

Träbricka med Matset 16-delar: Kreativ Lek för Unga Kockar

Introducerar det underhållande och utbildande Träbricka med Matset 19-delar, perfekt för barn från 3 år. Denna leksak erbjuder en unik möjlighet för barn att utforska matlagning och matberedning på ett roligt och säkert sätt med hjälp av en medföljande träkvarn för skärning.

Stimulerar Fantasi och Motoriska Färdigheter

Detta matset är mer än bara en leksak; det är en kreativ resurs som hjälper barn att utveckla sina motoriska färdigheter och matintresse. Setet uppmuntrar till rollspel och efterliknande av matlagning, vilket bidrar till barnets kreativa och kognitiva utveckling.

Hållbart och Säkert Material

Tillverkat av högkvalitativt trä, är detta Träbricka med Matset både hållbart och säkert för barn. Trämaterialet ger en autentisk känsla och är robust nog för daglig lek.

Med sina 16 delar är Träbricka med Matset en fantastisk gåva för unga kockar. Det ger barn en chans att utforska matlagningens värld på ett lekfullt och lärorikt sätt. Uppmuntra ditt barns kreativitet och kulinariska nyfikenhet med detta spännande och interaktiva matset.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008657