Claas Kids Lexion 8900 30 cm

Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 319 kr.

I lager

Claas Kids Lexion 8900 30 cm: En Spännande Radiostyrd Traktor för Barn

Introducerar Claas Kids Lexion, en perfekt leksak för små barn som älskar stora maskiner. Denna radiostyrda traktor är inte bara en spännande leksak, men dess unika design med avtagbar kaross i plysch gör den till en favorit bland barn över 2 år.

Innovativ Design och Roliga Funktioner

Denna imponerande traktor kommer med en rad funktioner som gör leken ännu mer realistisk och underhållande. Med sin 2.4 GHz radiostyrning kan barn enkelt styra traktorn, och de inbyggda ljudeffekterna adderar en extra dimension till leken.

Säker och Lätt att Använda

Claas Kids Lexion är utformad för att vara säker och lättanvänd för barn. Den är lämplig för barn från 2 år och uppåt, och även om batterier inte ingår, är traktorn enkel att ladda med standardbatterier.

Claas Kids Lexion är en idealisk leksak för att stimulera barns fantasi och motoriska färdigheter. Den är perfekt för små barn som drömmer om att köra sin egen traktor, och erbjuder timmar av kreativ och aktiv lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008667