Badanka Superhjälte 9 cm

18 kr

I lager

Badleksak Anka 9 cm: Perfekt för Alla Åldrar

Upplev glädjen i badstunden med Badleksak Anka 9 cm, en tidlös och rolig leksak som passar barn från 6 månader till 14 år. Denna charmiga badanka är utformad för att tillföra skoj och lekfullhet till badtiden för barn i alla åldrar.

Perfekt Storlek för Små Händer

Med en bekväm storlek på 9 cm är denna badleksak anka perfekt för små barnhänder. Den är lätt att greppa och flyter lekfullt på vattenytan, vilket gör den till en favorit under badstunder.

Långvarig Lekkamrat

Denna Badleksak Anka är inte bara rolig för de yngsta, utan fortsätter att vara en uppskattad lekkamrat ända upp till 14 års ålder. Dess tidlösa design och hållbarhet gör den till en långvarig följeslagare i badet.

Med sin ljusa färg och charmiga utseende är Badleksak Anka den perfekta presenten för att uppmuntra fantasi och lek under badtiden. En klassiker i badrummet som garanterat kommer att bli en favorit bland barn i alla åldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008646