NL 205 Hopfällbar Sparkcykel Svartröd

1 110 kr

I lager

Stor Sparkcykel för barn och tonåringar (8+)

Utrustad med stora 205 mm PU-gjutna hjul, en inbyggd främre fjädring, patenterat fällsystem, robust aluminiumdäck och 3-höjdsjusterbar T-bar, är NL 205 den stora 2-hjuliga skotern som måste ha för barn i staden!

NL 205 är här för att matcha ditt behov av hastighet, eftersom stora hjul inte längre betyder att den bara är för vuxna! Ta dig snabbt till dina depåstopp och slutdestinationer medan du zoomar genom staden med en fantastisk uppsättning hjul som är perfekt för den urbana scenen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004833