UV-tröja Segelbåt

359 kr

UV-tröja med lång ärm

UV-tröja med lång ärm utformad för att skydda under långa dagar i solen. Med sitt UV50+ skydd blockerar den effektivt 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar. Tröjan är gjord av ett material som är både andningsbart och snabbtorkande för maximal komfort.

Egenskaper

– Snabbtorkande material för att hålla ditt barn torrt och bekvämt.
– UV50+ solskydd som erbjuder hög skyddsnivå mot solens strålar.
– Designad med en hög halslinning för extra skydd.

Hållbarhet

Tillverkad av återvunnet material vilket gör den till ett miljömedvetet val.

Produktinformation

Artikelnummer: 99924103
Märke: Geggamoja

Material

82% Återvunnen polyester, 18% elastan

Tvättråd

Tvättas i maskin på 40 grader. Torktumla inte för att bevara tröjans form och skyddsegenskaper längre. Undvik sköljmedel då det kan påverka materialens funktion.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: