UV-tröja Mint Ice Cream

359 kr

Långärmad UV-tröja

Långärmad UV-tröja anpassad för att skydda ditt barn under soliga dagar. UV50+ leder till att 98 % av solens skadliga UVA- och UVB-strålar blockeras. Tillverkad av snabbtorkande och andande material för ökad komfort.

Egenskaper

– Snabbtorkande för att hålla barnet torrt och bekvämt.
– UV50+ för högsta möjliga solskydd.
– Hög halslinning för extra skydd mot solen.
– Tillverkad av miljövänligt återvunnet material.

Produktdetaljer

Artikelnr: 99924102
Varumärke: Geggamoja

Material

82% Återvunnen polyester, 18% elastan

Skötselråd

Maskintvätt i 40 grader. Ej lämplig för torktumlare. Undvik sköljmedel för att upprätthålla materialets kvalité och skyddande egenskaper.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: