UV-Tröja Lång arm Leo

359 kr

UV-tröja Leo med Lång Arm

Perfekt för långa dagar i solen, denna UV-tröja med lång arm ger ett utmärkt skydd mot solens skadliga strålar. Med ett solskydd på UV50+ blockeras 98% av UVA- och UVB-strålarna, vilket gör tröjan till en idealisk följeslagare för alla utomhusaktiviteter.

Design och Säkerhetsfunktioner

Tröjan har en hög halslinning för extra skydd och är tillverkad i ett andas och snabbtorkande material, vilket håller bäraren sval och bekväm genom hela dagen.

Material

Tillverkad av 82% återvunnen polyester och 18% elastan, kombinerar denna UV-tröja hållbarhet med miljövänlighet och stretch för en flexibel och bekväm passform.

Tvättråd

För att bibehålla tröjans kvalitet och skyddande egenskaper, bör den tvättas i 40 grader utan användning av tumling. Undvik även sköljmedel för att förlänga livslängden på materialets solskyddsfunktioner.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: