UV-Set Solskydd Leo

529 kr

UV-Set Leo i Rosa

Detta rosa UV-badset, bestående av en kortärmad tröja och matchande shorts, är en storfavorit hos barnfamiljer. Tillverkad i ett snabbtorkande material och utrustad med UV-50+ skydd, blockerar det 98% av solens farliga UVA- och UVB-strålar, vilket erbjuder optimalt skydd mot solen. Tröjan har dessutom en dragkedja framtill för enkel på- och avklädnad, vilket gör detta tvådelade set både praktiskt och skyddande.

Funktioner

– Tvådelat set för fullständigt skydd
– Solskyddsfaktor UV 50+ som effektivt blockerar skadliga strålar
– Snabbtorkande material för aktiv lek i och vid vatten

Material

UV-setet är tillverkat av 82% återvunnen polyester och 18% elastan, vilket inte bara ger en stretchig och bekväm passform men också stödjer en mer hållbar framtid.

Tvättråd

För att bibehålla setets kvalitet och dess skyddande egenskaper, tvätta i 40 grader utan att använda tumling. Detta hjälper till att förlänga livslängden på både färg och funktion.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: