UV-Filt Sweet Nature

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

UV-filt Sweet natur – mångsidigt solskydd

Upptäck UV-filt Sweet natur, en mångsidig och praktisk lösning för familjer på språng. Denna UV-filt är utrustad med UV50+ som blockerar 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar, vilket gör den perfekt för dagar på stranden, skydd över barnvagnen, eller avkopplande stunder under solen.

Mångsidig användning och hög kvalitet

UV-filt Sweet natur är inte bara ett solskydd, den är också idealisk för att mysa under svala sommarkvällar tack vare sitt andningsbara och snabbtorkande material. Med måtten 100×150 cm, erbjuder denna filt gott om utrymme för att koppla av eller leka på.

Material och skötselråd

Tillverkad av 97% polyamid och 3% elastan, kombinerar UV-filt Sweet natur hållbarhet med komfort. För att ta hand om din UV-filt, tvätta den i 40 grader utan att tumla. Undvik att använda sköljmedel för att bevara filten’s UV-skyddande egenskaper.

Säkerhet och certifiering

UV-filt Sweet natur uppfyller PPE-förordningen (EU) 2016/425, kategori I, och är certifierad enligt EN 13758-2, vilket säkerställer att den håller högsta möjliga standard för UV-skydd.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: