UV-Dräkt Segelbåt

389 kr

UV-dräkt med korta ben

UV-dräkt med korta ben och 3/4-ärmar som ger ditt barn ett pålitligt skydd mot solens strålar. Med sin praktiska dragkedja framtill är denna dräkt en favorit hos barnfamiljer, uppskattad för sin enkelhet och sitt effektiva solskydd. Tillverkad i ett snabbtorkande material och utrustad med UV-50+ som blockerar 98% av de skadliga UVA- och UVB-strålarna.

Durability and Protection

– Tillverkad i återvunnet material vilket är bättre för miljön.
– UV50+ för det högsta solskyddet.
– Högre halslinning för ytterligare skydd mot solen.
– Frontal dragkedja för enkelhet vid på- och avklädning.

Produktinformation

Artikelnummer: 46724103
Märke: Geggamoja

Material

82% Återvunnen polyester, 18% elastan

Vårdinstruktioner

Maskintvätta vid 40 grader. Undvik torktumling och använd inte sköljmedel för att behålla materialets egenskaper och skyddsfunktioner.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: