UV-Dräkt Mint Ice Cream

389 kr

UV-dräkt med korta ben

UV-dräkt med korta ben och 3/4 långa ärmar som erbjuder effektivt skydd mot solens strålar. Dräkten är en favorit hos barnfamiljer tack vare sin enkelhet att ta på och sitt omfattande solskydd. Dragkedjan framtill underlättar på- och avklädnaden. Tillverkad i ett snabbtorkande material med UV-50+ som blockerar 98% av solens UVA- och UVB-strålning.

Hållbarhet och Säkerhet

– Tillverkad i återvunnet material som gynnar miljön.
– UV50+ skydd för att minska risk för solskador.
– Hög halslinning för utökat skydd.
– Praktisk framdragkedja för enkel användning.

Produktinformation

Artikelnummer: 46724102
Varumärke: Geggamoja

Material

82% Återvunnen polyester, 18% elastan

Skötselråd

Maskintvätt i 40 grader. Torktumla ej. Utsätt inte produkten för sköljmedel för att bevara dess skyddande funktioner och materialintegritet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: